Over mij

Het is mijn missie om menselijkheid terug te brengen in leiderschap. Ik geloof dat de wereld mooier wordt wanneer we ons licht tonen. Dan groeien we zelf, ontstaan échte, pure verbindingen met anderen en creëren we succesvolle en gezondere organisaties.

‘Authentiek, Open, Betrouwbaar, Doortastend, Goedlachs, Helder, Standvastig, Evenwichtig, Goede Houding’

Wat zeggen anderen over mij

 • De sessie eindigt met wie die kleine man op de foto is en die ik nog steeds ben.

  Mooie inzichten die ik verder meeneem in het leven!

 • Wat fijn om mijn verhaal te delen, ook al was het soms heftig. Geert Jurrie luistert zonder oordeel en straalt en rust en geduld uit.

 • Genoten van deze sessie!

  Ik besef dat ik trots mag zijn op mijn leven, met alle mooie en ook mindere momenten.

 • Vol overgave zingen we gezamenlijk het nummer.

  Het voelt goed en bevrijdend en zo trekken we verder door mijn leven.

  De drie uren vliegen voorbij

 •  Je sluit aan op mijn energie en brengt ook jezelf in zonder dat het alleen over jou gaat.

  Je stelt je niet 'boven' je coachee. Deze gelijkwaardigheid is erg fijn.

 •  Je stelt krachtige vragen en je geeft rake reflecties op mijn gedrag, stijl en woordgebruik.

  Dit is heel helpend bij het ontrafelen van mijn onbewuste neigingen en patronen.

 • Je ervaringsgerichte interventies zijn afwisselend en verhelderend.

  Soms confronterend, maar het raakte altijd mijn vraag

 • Je neemt waar zonder oordeel en checkt je waarnemingen bij mij.

  Ook bij heftige zaken blijf je rustig en geduldig. Dit geeft mij veel vertrouwen om mijzelf in te brengen.

 • De gesprekken die ik met Geert Jurrie heb gehad vond ik erg waardevol. Tijdens deze gesprekken zijn we op zoek geweest naar de onderliggende drijfveren van mijn houding en gedrag. Door middel van waardevolle oefeningen waarbij persoonlijke verbeeldingskracht is gebruikt en het onderbuikgevoel is aangesproken zijn interessante inzichten ontstaan. Deze inzichten leveren mij concrete handvatten op voor het leven van alledag. Ik kijk daarom terug op een geslaagde samenwerking.
  Hans Barenbrug
  Regulatory Controller BCC-NL ~ TenneT
 • De eerste gedachte die bij me opkwam toen ik met Geert Jurrie in gesprek kwam was: "Kijk, dat is nu een frisse,  nieuwe wind die binnenkomt!" En deze gedachte werd waarheid tijdens het coachingstraject wat volgde na dat gesprek. Geert Jurrie heeft door zijn scherp inzicht en frisse blik op de zaken, zowel de medewerker als zijn leidinggevende geholpen om de dingen in het juiste perspectief te zetten. Daarbij zijn de drijfveren als uitgangspunt genomen, wat de medewerker heeft geholpen een goed inzicht in zichzelf te krijgen. De kracht van Geert Jurrie tijdens dit proces was, dat hij door zijn wijze van gespreksvoering heel krachtig de medewerker een spiegel voorhield en datzelfde deed tijdens een terugkoppeling aan de leidinggevende. Zo ontdekte beide partijen nieuwe inzichten over zichzelf en ontstond er een prachtige driehoeksverhouding waarbij veiligheid en vertrouwen de basis waren om stappen te zetten. Bedankt Geert Jurrie!
  Reini Verboom - van Schaik
  Personeelsadviseur - NAK
 • Samenwerken met Geert Jurrie is respectvol, inspirerend en er is genoeg ruimte voor iedereen waardoor elke ontmoeting en gesprek echt ergens over gaat. Ik vind hem in zijn rol als trainer/coach zeer professioneel en deskundig. Een van zijn sterke kanten is dat hij vertraging kan opzoeken in groepen. Hierdoor legt hij de vinger respectvol op de blinde vlek en met zachte hand zet hij vervolgens de begeleiding voort. In mijn samenwerking als partner met Geert Jurrie word ik geïnspireerd door zijn bedrevenheid en passie en kijk ik uit naar heel veel mooie stappen die nog worden gezet.
  Sharon Hanegraaf
  Directeur Level Talentontwikkeling, Level Foundation en Green Yoga
 • Geert Jurrie weet feilloos welke kant hij op wil met zijn trainingen, kan snel verbanden leggen en weet issues en discussies tot de kern af te pellen zodat deze geheel doorgrond kunnen worden. Wij hebben Geert Jurrie ervaren als iemand die op een prettige manier zijn punt duidelijk maakt, echter als er een ‘schrikmoment’ of discussie nodig is om iemand tot inzicht te laten komen, dan zal hij dit zeker niet nalaten. Hij weet op tijd op de rem te trappen als hij voelt dat er teveel van het onderwerp wordt afgeweken, en stuurt bij waar nodig. Zijn heldere formulering en open houding zijn erg prettig, omdat je zodoende precies weet wat je aan hem hebt. Hij heeft alle deuren voor het team opengehouden, maar we moesten er zelf doorheen lopen! Het was een leerzame training waarin we nader tot elkaar zijn gekomen en Geert Jurrie heeft ons handvatten gegeven waar we nu en in de toekomst verder mee aan de slag kunnen gaan. Geert Jurrie, bedankt!
  Vincent van Luxemborg & Kim van den Nieuwenhuijzen
  Concerninkoop CZ
 • Geert Jurrie is een zeer prettige persoonlijkheid, gedreven, resultaatgericht en bijzonder coöperatief. Hij is sterk in het meedenken, bedenken en implementeren van slimme oplossingen met daarbij een scherp oog voor organisatie en mens. Bent u op zoek naar een zeer goede procesbegeleider dan kan ik Geert Jurrie van harte aanbevelen.
  Matthias Brouwer
  Kwaliteits-/relatiemanager - Rijks Beveiligings Organisatie | Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties
 • Geert Jurrie heeft mij in de afgelopen jaren regelmatig gecoacht in mijn leiderschap. Hij stelt scherpe vragen waardoor het mij duidelijk is geworden wat mijn kernwaarden zijn. Dankzij Geert Jurrie ben ik erachter gekomen wat ik echt wil, maar vooral ook wat ik juist niet meer wil. Ik ben ervoor gaan zorgen dat ik mij ook zo ben gaan gedragen. Dankzij zijn begeleiding weet ik mijn kernwaarden concreet te maken. Ik kan ze nu inzetten in concreet gedrag om het optimale resultaat te bereiken met mijn team, maar ook richting de aandeelhouders. Het grootste compliment is het uit team gekomen; “Gerbrich is veranderd in zijn leiderschap, hij is positiever, weet goed waar hij voor staat en geeft duidelijk sturing."
  Gerbrich Heimel
  Managing Director – Pinlock Group B.V.
 • De individuele coaching door Geert Jurrie is voor mij bijzonder waardevol geweest. Hij analyseert issues snel en adequaat en legt snel de vinger op de zere plek. Door het stellen van de goede vragen laat hij je zo zelf tot de kern van je vraag komen. Daarnaast geeft hij concrete en praktijkgerichte feedback. Door zijn stijl van coachen kan je zelf de inhoud en richting bepalen in dit traject waardoor je zelf in de hand hoe snel je resultaat boekt. Ik kijk dan ook terug op een prettig, leerzaam en leuk coaching traject waarvan ik de vruchten nog dagelijks pluk.
  Steffen Houtman
  Hoofd Telecom, TenneT
 • Geert Jurrie heeft een sterk ontwikkelde antenne die je verteld waar de ontwikkelbehoefte ligt. Stelligheid doorziet hij en hij raakt de laag eronder op een prettige, niet verwijtende doch confronterende wijze. Geert Jurrie triggert nieuwe inzichten en ervaar ik daarmee als een bron van inspiratie. Hij bezit over een hoge mate van zelfreflectie en daardoor kan ik mij makkelijk met hem verbinden. Het is dus meer dan trainen alleen, hij draagt kennis over en helpt anderen bij hun zoektocht. Niet vanuit ego, maar vanuit de overtuiging dat verandering bij jezelf begint. En dat een verandering in gang zetten iets oplevert wat een leven lang meegaat. Er komt iets binnen, een zoektocht is gestekt, of een bestaande in een feller licht geplaatst. Zodat het pad voor de ander duidelijker zichtbaarder is geworden.
  Remco van Engen
  Teamleider, TenneT
 • Geert Jurrie is een professionele en betrokken (team)coach met een intrinsieke interesse in mensen en problematiek.  Hij is daarbij op zoek naar echte drijfveren, naar wat mensen raakt. Wanneer in samenwerking meer vanuit het hoofd en de rede wordt gewerkt, vliegt Geert Jurrie dat meer aan vanuit het gevoel. Hierin is hij zeer verbindend en complementair.
  Paul Frencken
  Directeur Autoriteit Persoonsgegevens