Coaching on the job

Je houdt ervan concreet te werken aan het realiseren van je gewenste doelen. Je herkent dat je in het werk zaken soms anders wilt aanpakken. Maar er lijkt geen rust en ruimte te zijn om hier op een afstandje naar te kijken. Je herkent niet zozeer de behoefte om helemaal de diepte in te gaan, je wilt vooral aan de slag met de problemen die je tegenkomt op je werk. Voor jou geldt ‘al doende leert men…en al lerende verandert men’.

Vertel me en ik luister.
Laat me zien en ik kijk.
Laat het me beleven en ik leer.

LaoTzu

Concreet met je vraag aan de slag

Vul dan het onderstaande formulier in of vraag een inspiratiesessie aan.

  • Je presentaties hebben minder impact dan je zou willen.
  • Je woont vele vergaderingen bij, maar zou daar graag een grotere, betekenisvollere bijdrage in leveren.
  • Je work-load wordt steeds groter, het lukt je maar niet om werk te delegeren of nieuwe taken te weren.
  • Je communicatie lijkt weinig effectief, het is lastig aan te sluiten bij collega’s en je dringt maar moeilijk door tot je omgeving.
  • Je vindt het lastig om te gaan met conflicten. Door ze te vermijden blijven ze sluimeren, maar als je ze ‘aan wilt gaan’ ontploft het in je gezicht.  Samen met mij ga je actief en concreet met jouw vraag aan de slag. Ik loop letterlijk een dag(deel)met je mee op de werkvloer. Je plant zelf je leerproces door de situaties te plannen waarin jij wilt leren. Tussen de afspraken staan we samen stil en kijk je terug naar wat er gebeurde. Patronen worden zichtbaar gemaakt en aan je teruggegeven en de volgende meeting ga je in met scherpe focus en praktische handvatten.

  Coaching on the job is zeer geschikt om concreet met je leervragen aan de slag te gaan. Tegelijk leent het zich ook als middel om zicht te krijgen op de vragen die in je werk leven.