Leadership Treat

Je wilt graag de diepte in én praktisch met jouw vragen aan de slag. Deze Leadership Treat is een zeer persoonlijke, unieke ervaring die je in beweging zet en je met hernieuwde energie naar huis laat gaan. Een ochtend/middag waarin jouw leiderschap centraal staat.

No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.

Einstein

Durf jij de diepte in?

Gun jezelf de tijd en de ruimte om je leiderschap écht in het licht te houden. Vraag een Leadership Treat aan.  (€ 495,- incl. koffie/thee en lunch)

  • Je herkent steeds terugkerende problemen (patronen) en je weet niet hoe je ze doorbreekt.
  • Je krijgt medewerkers met moeite mee in de richting die jij en de organisatie op wilt.
  • Je voelt je eenzaam en onder druk tussen belangen van de organisatie en je medewerkers.
  • Je stijl van leidinggeven sluit niet meer aan op nieuwe (generaties) medewerkers.


  Tijdens een Leadership Treat help ik je stappen te maken in je leiderschap en staan jouw vragen centraal. Samen onderzoeken we de kernvragen die leven in jouw leiderschap. Je ontdekt wat je belemmert en welke patronen je tegenhouden om meer invloed en impact te hebben. Je ontvangt een luisterend oor, spiegels en inzichten. Door gerichte interventies ontstaat er ruimte voor nieuwe oplossingen. Het is er allemaal op gericht om je in beweging te krijgen, waarbij je zelf het stuur in handen hebt. Met antwoorden, nieuwe inzichten en praktische handvatten ga je naar huis zodat je de volgende dag gelijk effectief aan de slag gaat.

  Werkwijze:

  • Voorafgaand maken we kennis en verkennen we jouw vraag. We plannen dag en locatie.
  • We starten de dag met een kop koffie. Wanneer mogelijk werken we al wandelend in de natuur aan de kern van jouw vraagstukken. De opbrengst scherpen we aan in het licht van jouw werkcontext. Je gaat naar huis met vele nieuwe inzichten en een concreet actieplan waar je de volgende dag mee aan de slag kunt.
  • Tijdens een terugkommoment bespreken we de resultaten jouw acties. Je scherpt deze aan en we onderzoeken samen hoe jij je leiderschap kunt blijven uitdagen. Tot aan dit moment heb je de mogelijkheid om tweemaal telefonische ondersteuning te vragen bij je actieplan.