Drijfveren coaching

Je wilt inzicht waar je eigen kracht ligt en die van je mensen. Wanneer mensen kunnen doen waar ze goed in zijn, presteren ze beter en zijn ze ook gelukkiger. Ze handelen dan ‘in lijn’ met hun dieper liggende drijfveren.

Meer over drijfveren


We zien dingen niet zoals ze zijn, we zien ze zoals wij zijn.

Wil je inzicht in jouw drijfveren?

Vul dan het onderstaande formulier in.

  Drijfveren geven je zicht op de vraag waarom je doet zoals je doet. Het is een praktische bril om oordeelsvrij naar de werkelijkheid van alledag te kijken en deze te duiden. Wanneer je leert werken met drijfveren ervaar je dat je invloed en impact groter worden. Je weet effectiever aan te sluiten op de drijfveren van de ander en je omgeving wat je communicatie en samenwerking significant verbetert.

  • Je sluit niet meer goed aan op het type werkzaamheden, de cultuur (omgeving) of je collega’s. Je wilt inzicht waardoor dit komt en wat je daarin kunt veranderen.
  • Je wilt graag inzicht in datgene wat bij je past en hoe je om kunt gaan met je omgeving.
  • Je zoekt een antwoord op de steeds terugkerende spanningen tussen jou en je collega of binnen het team.

  Wanneer je besluit een drijfveren coaching aan te vragen ontvang je een digitale drijfverenonderzoek van Profile Dynamics®. Nadat je deze invult ontvang je jouw profiel met een uitgebreide persoonlijke rapportage. In een persoonlijk gesprek van 2 uur ga ik samen met jou dieper op deze uitslag in. Samen onderzoeken we de relatie met jouw vragen en werkcontext. Na afloop van de sessie ga je naar huis met de volgende resultaten:

  • Je kent de kracht en de valkuilen van jouw drijfverenprofiel;
  • Je weet aan te sluiten op drijfveren van je collega’s;
  • Je beschikt over een ‘bril’ om naar problemen op je werk te kijken, deze te duiden en effectief aan te gaan.
  • Je begrijpt wat spanning veroorzaakt in bepaalde werksituaties en weet hier krachtiger mee om te gaan.