Teamcoaching

Ben je een teamleider van een team waar soms enorm veel tijd, geld en energie verloren gaat in gedoe? Resultaten lijden onder eindeloze discussies, starre overtuigingen, grote ego’s of juist de afwachtende houding, het niet pakken van verantwoordelijkheid en wijzen naar de ander. Teamleiders zien vaak in dat dit veel efficiënter en effectiever kan, maar weten niet altijd waar te beginnen. Je wil graag de oorzaak oplossen, maar bent meer bezig met de gevolgen opruimen.

In je eentje ga je snel, met z’n tweeën kom je verder…. maar laten we dan wel samen het probleem aanpakken, in plaats van elkaar.

Wil jij een gezond en sterk team?

Vul dan dit formulier in of vraag een inspiratiesessie aan.

  • De wil om te ontwikkelen en resultaten te halen is er, maar iets lijkt het team tegen te houden.
  • Je team belandt steeds weer in discussies…en die herhalen zich
  • De waan van de dag slokt al je aandacht en energie op
  • Je ‘weet’ dat er spanningen zijn, maar vind het lastig deze op een goede wijze bespreekbaar te maken
  • In (een bepaald deel van) het team blijft men naar je kijken, ze komen zelf niet in actie.
  • Je weet wat voor leider je wilt zijn, maar het lukt maar niet om daar te komen.


  Ik help je om naar de kern van het probleem te gaan. Het team krijgt inzicht in de eigen drijfveren en in die van elkaar. Dit inzicht leidt tot begrip en bewustwording die nodig is om te veranderen. Tijdens interventies worden patronen en aangeleerd gedrag zichtbaar en waar nodig doorbroken. Het team wordt gezamenlijk verantwoordelijk voor de stappen die ze hebben te maken in de onderlinge samenwerking, interactie, manier van werken en teamdoelstellingen. Daarnaast wordt ook de individuele bijdrage van de teamleden in het licht gehouden.

  Elk team is anders en vraagt om een maatwerkoplossing. Samen zetten we de behoefte en ontwikkeling van jouw team in het licht.