Persoonlijke coaching

Je beseft dat een volgende professionele stap vraagt om innerlijke, persoonlijke groei. De blijvend veranderende context waarin je werkt en leeft, vraagt steeds meer van je. Je wilt leren hoe je vanuit je eigen identiteit en waarden invloed hebt in die context. Oud aangeleerd gedrag en overtuigingen belemmeren je daarin. Je hebt inzicht nodig in wie je bent en waar je naar toe wilt, maar het is lastig te weten waar te beginnen.

Elke verandering is ooit begonnen met een mens die besloot zijn eigen weg te gaan.

Heb je de moed dit avontuur aan te gaan?

Vul het formulier in of vraag een inspiratiesessie aan.

  • Je wilt geen rol meer spelen, maar bijdragen vanuit je authenticiteit.
  • Je kunt niet meer vertrouwen op dat wat je altijd deed. Je omgeving verwacht dat je ergens voor staat en daar eigenaarschap in laat zien.
  • Je wilt betere resultaten en een effectiever team, maar dat lukt nog niet goed.
  • Je invloed neemt af. Je communiceert wel, maar lijkt niet door te dringen tot je omgeving.
  • Omgaan met conflicten is lastig. Het is moeilijk ze écht op te lossen. Het maakt dat je deze situaties ook lastig kunt loslaten.
  • Je geeft leiding, maar je stijl van leiding geven sluit niet meer aan op je medewerkers.
  • Je wilt proactief zijn naar je omgeving, maar je schiet steeds in de verdediging.  Samen met mij ga je jouw ontdekkingsreis aan. Tijdens deze reis krijg je inzicht in jezelf en waarom je doet wat je doet. Het is een intensieve reis waarin je jezelf op een diepere laag leert kennen en liefdevol naar jezelf leert kijken. Deze reis maak je niet alleen. Op een uitdagende en uitnodigende wijze reik ik je aan wat je nodig hebt. Samen onderzoeken we de weg die je (altijd) aflegt. Je leert te accepteren wat dit je brengt en heeft gebracht. En dat je daar zelf in kunt kiezen, dat je het stuur van je leven zelf in handen kunt nemen
  Samen zetten we je vraagstuk in het licht van je werkpraktijk zodat je ziet waar het echt omgaat, welke uitdagingen er voor je liggen wat je daarin te doen hebt.